Madárdal (2019)

2019 (Birdsong) belga zenés dráma fantasy

Rövid tartalom

Asuka egy fiatal, éjszakás takarítónő, aki Tokióban él és dolgozik. A legfőbb vágya, hogy énekesnő legyen. A napi rutinfeladatokba belefáradva azt hiszi, hogy a zene felszabadítja őt. Mindent hajlandó megadni azért, hogy valóra váltsa az álmát. Sikerül is bekerülnie az egyik televíziós tehetségkutat...
Rendező: Hendrik Willemyns,
Főszereplők: Kazuhiko Kanayama, Natsuko Kobayashi, Akaji Maro, Shinji Matsubayashi,
Madárdal (2019)

Birdsong

Információk

Tartalom:

Asuka egy fiatal, éjszakás takarítónő, aki Tokióban él és dolgozik. A legfőbb vágya, hogy énekesnő legyen. A napi rutinfeladatokba belefáradva azt hiszi, hogy a zene felszabadítja őt. Mindent hajlandó megadni azért, hogy valóra váltsa az álmát. Sikerül is bekerülnie az egyik televíziós tehetségkutató műsorba, azonban minden összeesküszik ellene, és visszafelé sül el: hamarosan azon találja magát, hogy gyilkossággal vádolják. Asuka arra kényszerül, hogy mindent felfedjen sötét múltjáról.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Hendrik Willemyns

Szereplők:

  • Kazuhiko Kanayama
  • Natsuko Kobayashi
  • Akaji Maro
  • Shinji Matsubayashi

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások