A másik Missy A másik Missy (2020)

2020 (The Wrong Missy) amerikai romantikus vígjáték

Rövid tartalom

Amikor Tim Morris megismerkedik álmai nőjével és kapcsolatuk viharos gyorsasággal, SMS-eken keresztül bontakozik ki, az elővigyázatosságot figyelmen kívül hagyva Tim meghívja a lányt egy szigeten tartandó vállalati bulira. Azonban amikor egy vakrandin megismert másik lány jelenik meg útra készen a r...
Rendező: Tyler Spindel,
Főszereplők: Sarah Chalke, Lauren Lapkus, Geoff Pierson, David Spade, Nick Swardson,
A másik Missy (2020)

The Wrong Missy

Információk

Tartalom:

Amikor Tim Morris megismerkedik álmai nőjével és kapcsolatuk viharos gyorsasággal, SMS-eken keresztül bontakozik ki, az elővigyázatosságot figyelmen kívül hagyva Tim meghívja a lányt egy szigeten tartandó vállalati bulira. Azonban amikor egy vakrandin megismert másik lány jelenik meg útra készen a reptéren, Tim rájön, hogy a másik Missynek küldte az üzeneteket.

Forgalmazó:

Netflix

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Tyler Spindel

Szereplők:

  • Sarah Chalke
  • Lauren Lapkus
  • Geoff Pierson
  • David Spade
  • Nick Swardson

Írók:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások