Oss Bandája (2011)

2011 (De bende van Oss) holland bűnügyi történelmi dráma

Rövid tartalom

Az 1930-as években járunk. A holland Oss városát bűnözési hullám borítja be, és már a katonai rendőrséget is kivezényelték, hogy leszámoljon az Ossi Banda néven futó bűnszövetkezettel. De már késő: a bűnözés a legfelsőbb körökbe is beszivárgott, és más városokra is továbbterjed, végül a helyzet olya...
Rendező: André van Duren,
Főszereplők: Sylvia Hoeks, Frank Lammers, Matthias Schoenaerts, Daan Schuurmans,
Oss Bandája (2011)

De bende van Oss

Információk

Tartalom:

Az 1930-as években járunk. A holland Oss városát bűnözési hullám borítja be, és már a katonai rendőrséget is kivezényelték, hogy leszámoljon az Ossi Banda néven futó bűnszövetkezettel. De már késő: a bűnözés a legfelsőbb körökbe is beszivárgott, és más városokra is továbbterjed, végül a helyzet olyannyira elmérgesedik, hogy nyílt háború alakul ki a katolikus dél és a protestáns észak között, ez pedig az egész országot alapjaiban rengeti meg.

Forgalmazó:

TVGO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • André van Duren

Szereplők:

  • Sylvia Hoeks
  • Frank Lammers
  • Matthias Schoenaerts
  • Daan Schuurmans
  • Elle van Rijn

Írók:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások