Méltatlan a szeretetre (2018)

2018 (Unlovable) amerikai zenés vígjáték dráma

Rövid tartalom

Miután elveszítette a barátját és a munkáját, Joy meztelenül ébred fel egy legénybúcsú közepén a fizikai intimitás folyamatos éhsége miatt. Joy rájön, hogy szexfüggő. Egy öngyilkossági kísérletet követően próbál segítséget keresni, és beleegyezik, hogy harminc napra mellőzi az életéből a fiúkat, a s...
Rendező: Suzi Yoonessi,
Főszereplők: Charlene deGuzman, John Hawkes, Paul James, Melissa Leo,
Méltatlan a szeretetre (2018)

Unlovable

Információk

Tartalom:

Miután elveszítette a barátját és a munkáját, Joy meztelenül ébred fel egy legénybúcsú közepén a fizikai intimitás folyamatos éhsége miatt. Joy rájön, hogy szexfüggő. Egy öngyilkossági kísérletet követően próbál segítséget keresni, és beleegyezik, hogy harminc napra mellőzi az életéből a fiúkat, a szexet és a románcokat. Találkozik egy lélekbúvár zenésszel, akit Jimnek hívnak, és alakítanak egy garázs zenekart. Együtt fedezik fel a plátói barátság szépségét, a zenét és az önkifejezést.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Suzi Yoonessi

Szereplők:

  • Charlene deGuzman
  • John Hawkes
  • Paul James
  • Melissa Leo

Írók:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások