Rozsda (2018)

2018 (Ferrugem) brazil dráma

Rövid tartalom

A középiskolás Tati és Renet a közösségi médián közel kerül egymáshoz egy osztálykiránduláson. Ám kezdődő kapcsolatuk már másnap elakad, amikor Tati rájön, az elveszett telefonjáról valaki feltöltött egy intim videót a netre, amit az egész iskola láthatott. Miközben kétségbeesetten keresi a válaszok...
Rendező: Aly Muritiba,
Főszereplők: Enrique Diaz, Tifanny Dopke, Clarissa Kiste, Giovanni de Lorenzi,
Rozsda (2018)

Ferrugem

Információk

Tartalom:

A középiskolás Tati és Renet a közösségi médián közel kerül egymáshoz egy osztálykiránduláson. Ám kezdődő kapcsolatuk már másnap elakad, amikor Tati rájön, az elveszett telefonjáról valaki feltöltött egy intim videót a netre, amit az egész iskola láthatott. Miközben kétségbeesetten keresi a válaszokat, megszégyenítve érzi magát. Tati próbálja büszkén viselni a dolgot, de ez csak a látszat. Renet otthoni helyzete sem rózsás, elvált szülei azon versengnek, mi a legjobb neki, és ennek ára van.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Aly Muritiba

Szereplők:

  • Enrique Diaz
  • Tifanny Dopke
  • Clarissa Kiste
  • Giovanni de Lorenzi

Írók:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb saját gyártású Netflix bemutatókat, illetve az HBO GO, TVGO valamit a Vimeo On Demand kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások