Fekete hamu (2019)

2019 (Ceniza negra) costa-ricai-argentin-chilei-francia dráma

Rövid tartalom

Selva egy a Karib-tenger partján lévő városban lakik. Miután az egyetlen anyaszerű figura eltűnik az életéből, a tizenhárom éves lánynak csak az öreg nagypapája maradt. Neki kell vigyáznia rá, különösen, hogy az öreg már nem akar élni. Rejtélyes árnyak és vad játékok közepette küzd, hogy segítsen va...
Rendező: Sofia Quiros,
Főszereplők: Keha Brown, Smashleen Gutiérrez, Humberto Samuels, Hortensia Smith,
Fekete hamu (2019)

Ceniza negra

Információk

Tartalom:

Selva egy a Karib-tenger partján lévő városban lakik. Miután az egyetlen anyaszerű figura eltűnik az életéből, a tizenhárom éves lánynak csak az öreg nagypapája maradt. Neki kell vigyáznia rá, különösen, hogy az öreg már nem akar élni. Rejtélyes árnyak és vad játékok közepette küzd, hogy segítsen vagy ne beteljesíteni nagyapja vágyát, habár ez azt jelentené, hogy a továbbiakban csak magára számíthat. A felnőtté válás küszöbén Selva a serdülőkor és az öregség, az élet és a halál peremén lebeg.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Sofia Quiros

Szereplők:

  • Keha Brown
  • Smashleen Gutiérrez
  • Humberto Samuels
  • Hortensia Smith

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások