Testvériség (2019)

2019 (Братство (Leaving Afghanistan)) orosz háborús akció-dráma

Rövid tartalom

1989-ben véget ér a szovjet-afgán háború. A Szovjetunió elkezdi kivonni csapatait Afganisztánból. Vasziljev tábornok pilóta fia, Alexander lezuhan a repülőgépével, majd elrabolják a mudzsahedinek. Ennek eredményeként a 108-ik gépesített gyalogos hadosztály a rég várt pihenő helyett egy utolsó küldet...
Rendező: Pavel Lungin,
Főszereplők: Roman Kolotukhin, Mikhail Kremer, Aleksandr Kuznetsov, Kirill Pirogov,
Testvériség (2019)

Братство (Leaving Afghanistan)

Információk

Tartalom:

1989-ben véget ér a szovjet-afgán háború. A Szovjetunió elkezdi kivonni csapatait Afganisztánból. Vasziljev tábornok pilóta fia, Alexander lezuhan a repülőgépével, majd elrabolják a mudzsahedinek. Ennek eredményeként a 108-ik gépesített gyalogos hadosztály a rég várt pihenő helyett egy utolsó küldetésre indul: vissza kell hozniuk a tábornok fiát. Valós események alapján készült, korábban soha nem elbeszélt történet, mely feltárja az emberi természet veszélyét, rémületét és összetettségét.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Pavel Lungin

Szereplők:

  • Roman Kolotukhin
  • Mikhail Kremer
  • Aleksandr Kuznetsov
  • Kirill Pirogov

Írók:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások