Rosie (2018)

2018 ír dráma

Rövid tartalom

Rosie, az élettársa és a négy gyermekük hajléktalanná válnak, miután a földtulajdonos eladja a bérelt otthonukat. Ennyi embernek nehéz feladat egy szobát találni, akár egyetlen éjszakára is, állandóra pedig még nehezebb. Rosie és John Paul arra törekszenek, hogy a nehézségek ellenére fenntartsák a s...
Rendező: Paddy Breathnach,
Főszereplők: Moe Dunford, Ruby Dunne, Sarah Greene, Ellie O'Halloran,
Rosie (2018)

Rosie

Információk

Tartalom:

Rosie, az élettársa és a négy gyermekük hajléktalanná válnak, miután a földtulajdonos eladja a bérelt otthonukat. Ennyi embernek nehéz feladat egy szobát találni, akár egyetlen éjszakára is, állandóra pedig még nehezebb. Rosie és John Paul arra törekszenek, hogy a nehézségek ellenére fenntartsák a szerető otthon légkörét, miközben próbálják megvédeni a gyerekeket a helyzet valóságától. Rosie azon töpreng, vajon ebben a krízisben a szeretet és a család ereje fenntartható-e egyáltalán?

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Paddy Breathnach

Szereplők:

  • Moe Dunford
  • Ruby Dunne
  • Sarah Greene
  • Ellie O'Halloran

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb saját gyártású Netflix bemutatókat, illetve az HBO GO, TVGO valamit a Vimeo On Demand kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások