Bonin, az országút gyilkosa (2010)

2010 (Freeway Killer) amerikai bűnügyi dráma thriller

Rövid tartalom

Amikor 1979 májusában az első áldozatot megtalálták, senki sem sejtette, hogy egy borzalmas gyilkosságsorozat vette kezdetét Az újságok az év végén már azt írták, hogy sorozatgyilkosról van szó. Később nevet is adtak neki: Az országút gyilkosa. A tettes, aki a kaliforniai országutakon cirkálva szeme...
Rendező: John Murlowski,
Főszereplők: Scott Anthony Leet, Michael Rooker, Dusty Sorg, Cole Williams,
Bonin, az országút gyilkosa (2010)

Freeway Killer

Információk

Tartalom:

Amikor 1979 májusában az első áldozatot megtalálták, senki sem sejtette, hogy egy borzalmas gyilkosságsorozat vette kezdetét Az újságok az év végén már azt írták, hogy sorozatgyilkosról van szó. Később nevet is adtak neki: Az országút gyilkosa. A tettes, aki a kaliforniai országutakon cirkálva szemelte ki áldozatait, kedves, szimpatikus férfi volt. William Bonin könnyedén férkőzött a közelükbe, majd brutális kegyetlenséggel végzett velük. Egyetlen barátja, egyben bűntársa, Vernon Butts, az okkultizmusban járatos, munkanélküli szakács volt.

Forgalmazó:

TVGO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • John Murlowski

Szereplők:

  • Scott Anthony Leet
  • Michael Rooker
  • Dusty Sorg
  • Cole Williams

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb saját gyártású Netflix bemutatókat, illetve az HBO GO, TVGO valamit a Vimeo On Demand kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások