Vigyél el egy szép helyre (2019)

2019 (Take Me Somewhere Nice) bosnyák-holland dráma

Rövid tartalom

A felnőttkor küszöbén Alma elhagyja az anyja házát Hollandiában, hogy a szülővárosába, Boszniába utazzon meglátogatni az apját, akivel még sosem találkozott. De semmi sem a terve szerint alakul. Az unokatestvére Emir fagyos fogadtatásban részesíti, és gúnyolódik a könnyű nyugati életén. Alma szenved...
Rendező: Ena Sendijarevic,
Főszereplők: Sanja Buric, Lazar Dragojevic, Ernad Prnjavorac, Sara Luna Zoric,
Vigyél el egy szép helyre (2019)

Take Me Somewhere Nice

Információk

Tartalom:

A felnőttkor küszöbén Alma elhagyja az anyja házát Hollandiában, hogy a szülővárosába, Boszniába utazzon meglátogatni az apját, akivel még sosem találkozott. De semmi sem a terve szerint alakul. Az unokatestvére Emir fagyos fogadtatásban részesíti, és gúnyolódik a könnyű nyugati életén. Alma szenvedélyes kapcsolatba kerül Emir legjobb barátjával, a bajkeverő Denissel. A lány elhatározza, hogy az akadályok ellenére folytatja apja keresését. A lázadó trió végül együtt indul a nagy kalandra.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Ena Sendijarevic

Szereplők:

  • Sanja Buric
  • Lazar Dragojevic
  • Ernad Prnjavorac
  • Sara Luna Zoric

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások