Szörnyetegek (2019)

2019 (Monștri.) román romantikus dráma

Rövid tartalom

Dana és Arthur a negyvenes éveikben járó férj és feleség, akik már több mint tíz éve együtt vannak. Egy házaspár, akiket úgy tűnik, hogy a környezetük, a család és barátaik együtt szeretnek, külön-külön azonban megvetik őket. Amikor a nap 24 óráján keresztül követjük őket Románia fővárosában, Bukare...
Rendező: Marius Olteanu,
Főszereplők: Şerban Pavlu, Cristian Popa, Alexandru Potocean, Judith State,
Szörnyetegek (2019)

Monștri.

Információk

Tartalom:

Dana és Arthur a negyvenes éveikben járó férj és feleség, akik már több mint tíz éve együtt vannak. Egy házaspár, akiket úgy tűnik, hogy a környezetük, a család és barátaik együtt szeretnek, külön-külön azonban megvetik őket. Amikor a nap 24 óráján keresztül követjük őket Románia fővárosában, Bukarestben, kiderül, hogy mennyire mások az igényeik, a meggyőződésük, és milyen belső démonokkal küzdenek. A feszültség ott vibrál közöttük, mígnem felszínre tör. Dana és Arthur válaszút elé kerülnek.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Marius Olteanu

Szereplők:

  • Şerban Pavlu
  • Cristian Popa
  • Alexandru Potocean
  • Judith State

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb saját gyártású Netflix bemutatókat, illetve az HBO GO, TVGO valamit a Vimeo On Demand kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások