Az égbolt minden istene (2018)

2018 (Tous les dieux du ciel) francia horror-dráma sci-fi

Rövid tartalom

Simon harmincesztendős gyári munkás, a férfi magányosan él egy lepusztult farmon a távoli francia vidéken. Az ideje nagy részét azzal tölti, hogy gondját viseli a testvérének, Estelle-nek, aki súlyos fogyatékossággal él, amióta egy gyerekjáték szörnyű fordulatot nem vett. Simont azóta is mardossa a ...
Rendező: Quarxx,
Főszereplők: Jean-Luc Couchard, Thierry Frémont, Melanie Gaydos, Zelie Rixhon,
Az égbolt minden istene (2018)

Tous les dieux du ciel

Információk

Tartalom:

Simon harmincesztendős gyári munkás, a férfi magányosan él egy lepusztult farmon a távoli francia vidéken. Az ideje nagy részét azzal tölti, hogy gondját viseli a testvérének, Estelle-nek, aki súlyos fogyatékossággal él, amióta egy gyerekjáték szörnyű fordulatot nem vett. Simont azóta is mardossa a bűntudat és depressziótól szenved. Más kiutat nem látván, a másvilági erők felé fordul, melyektől azt várja, hogy kiszabadítják őt és testvérét a börtönből, amibe be vannak zárva.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Quarxx

Szereplők:

  • Jean-Luc Couchard
  • Thierry Frémont
  • Melanie Gaydos
  • Zelie Rixhon

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások