.

Fivéreim (2018)

(Mes frères) francia családi zenés dráma

Rövid tartalom:

Eddy és Rocco testvérek. A kilencvenes évek végén az indie-rock jeles képviselői voltak. Tíz esztendővel később egy szigeten élnek, és a helyi zenekar vezetői. Egyik este a testvérük, Lola visszatér az életükbe. Találkozik Simonnal, Rocco fiával, aki hamarosan tizenhárom éves lesz. A közös történetü...
Rendező: Bertrand Guerry,
Főszereplők: David Arribe, Thomas Guerry,

Fivéreim (2018)

Mes frères

Információk

Tartalom:

Eddy és Rocco testvérek. A kilencvenes évek végén az indie-rock jeles képviselői voltak. Tíz esztendővel később egy szigeten élnek, és a helyi zenekar vezetői. Egyik este a testvérük, Lola visszatér az életükbe. Találkozik Simonnal, Rocco fiával, aki hamarosan tizenhárom éves lesz. A közös történetük tele van szenvedéssel, megtört szívekkel, testi-lelki sérülésekkel, szinte képtelenek a kommunikációra. A testvériség ereje azonban lassan visszahozza az örömöt az életükbe.

Forgalmazó:
HBO GO
Megjelenés:
Linkek:


Stáblista

Rendező:
  • Bertrand Guerry
Szereplők:
  • David Arribe
  • Thomas Guerry
Író:


Nézd online


Fivéreim (2018) lejátszása az HBO GOn...

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb Netflix bemutatókat és most már az HBO GO kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások