Fivéreim (2018)

2018 (Mes frères) francia családi zenés dráma

Rövid tartalom

Eddy és Rocco testvérek. A kilencvenes évek végén az indie-rock jeles képviselői voltak. Tíz esztendővel később egy szigeten élnek, és a helyi zenekar vezetői. Egyik este a testvérük, Lola visszatér az életükbe. Találkozik Simonnal, Rocco fiával, aki hamarosan tizenhárom éves lesz. A közös történetü...
Rendező: Bertrand Guerry,
Főszereplők: David Arribe, Thomas Guerry,
Fivéreim (2018)

Mes frères

Információk

Tartalom:

Eddy és Rocco testvérek. A kilencvenes évek végén az indie-rock jeles képviselői voltak. Tíz esztendővel később egy szigeten élnek, és a helyi zenekar vezetői. Egyik este a testvérük, Lola visszatér az életükbe. Találkozik Simonnal, Rocco fiával, aki hamarosan tizenhárom éves lesz. A közös történetük tele van szenvedéssel, megtört szívekkel, testi-lelki sérülésekkel, szinte képtelenek a kommunikációra. A testvériség ereje azonban lassan visszahozza az örömöt az életükbe.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Bertrand Guerry

Szereplők:

  • David Arribe
  • Thomas Guerry

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások