Ügetés (2018)

2018 (Trote) spanyol-litván dráma

Rövid tartalom

Carme egy hegyi faluban él Galíciában a beteg anyjával és apjával, Ramónnal, akivel alig beszél. A nő egy pékségben dolgozik, és úgy érzi, ideje megszökni a nyomasztó közegből, a körülmények azonban mindig meggátolják ebben. A faluban a Rapa Das Bestas ünnepségre készülnek, a hétvégi eseménysorozat ...
Rendező: Xacio Baño,
Főszereplők: Diego Anido, Celso Bugallo, Tamara Canosa, Melania Cruz, María Vázquez,
Ügetés (2018)

Trote

Információk

Tartalom:

Carme egy hegyi faluban él Galíciában a beteg anyjával és apjával, Ramónnal, akivel alig beszél. A nő egy pékségben dolgozik, és úgy érzi, ideje megszökni a nyomasztó közegből, a körülmények azonban mindig meggátolják ebben. A faluban a Rapa Das Bestas ünnepségre készülnek, a hétvégi eseménysorozat a ló és az ember közötti régi küzdelem szimbóluma. Miközben a falu lakosai az ünnepségre készülődnek, néhány napra hazaérkezik Luis, Carme bátyja a feleségével, Maríával.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Xacio Baño

Szereplők:

  • Diego Anido
  • Celso Bugallo
  • Tamara Canosa
  • Melania Cruz
  • María Vázquez

Írók:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások