.

Ügetés (2018)

(Trote) spanyol-litván dráma

Rövid tartalom:

Carme egy hegyi faluban él Galíciában a beteg anyjával és apjával, Ramónnal, akivel alig beszél. A nő egy pékségben dolgozik, és úgy érzi, ideje megszökni a nyomasztó közegből, a körülmények azonban mindig meggátolják ebben. A faluban a Rapa Das Bestas ünnepségre készülnek, a hétvégi eseménysorozat ...
Rendező: Xacio Baño,
Főszereplők: Diego Anido, Celso Bugallo, Tamara Canosa, Melania Cruz, María Vázquez,

Ügetés (2018)

Trote

Információk

Tartalom:

Carme egy hegyi faluban él Galíciában a beteg anyjával és apjával, Ramónnal, akivel alig beszél. A nő egy pékségben dolgozik, és úgy érzi, ideje megszökni a nyomasztó közegből, a körülmények azonban mindig meggátolják ebben. A faluban a Rapa Das Bestas ünnepségre készülnek, a hétvégi eseménysorozat a ló és az ember közötti régi küzdelem szimbóluma. Miközben a falu lakosai az ünnepségre készülődnek, néhány napra hazaérkezik Luis, Carme bátyja a feleségével, Maríával.

Forgalmazó:
HBO GO
Megjelenés:
Linkek:


Stáblista

Rendező:
  • Xacio Baño
Szereplők:
  • Diego Anido
  • Celso Bugallo
  • Tamara Canosa
  • Melania Cruz
  • María Vázquez
Írók:


Nézd online


Ügetés (2018) lejátszása az HBO GOn...

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb Netflix bemutatókat és most már az HBO GO kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások