A vendég (2018)

2018 (L'ospite) olasz-svájci-francia vígjáték

Rövid tartalom

Guido kényelmes élete fenekestül felfordul, amikor egy váratlan hálószobai baleset megzavarja a barátnőjével való kapcsolatát. A gyógyszertárba mennek, hogy esemény utáni pirulát vásároljanak, amikor Guido azt javasolja Chiarának, hogy ne vegye be azt. A lány erre bevallja, hogy kétségei vannak a ka...
Rendező: Duccio Chiarini,
Főszereplők: Anna Bellato, Silvia D'Amico, Daniele Parisi, Thony,
A vendég (2018)

L'ospite

Információk

Tartalom:

Guido kényelmes élete fenekestül felfordul, amikor egy váratlan hálószobai baleset megzavarja a barátnőjével való kapcsolatát. A gyógyszertárba mennek, hogy esemény utáni pirulát vásároljanak, amikor Guido azt javasolja Chiarának, hogy ne vegye be azt. A lány erre bevallja, hogy kétségei vannak a kapcsolatukat illetően. Guido végül az utcán találja magát, majd a szüleinél, barátainál vendégeskedik. Egyik díványról a másikra vándorolva bepillantást nyer a többiek zűrös (szerelmi) életébe.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Duccio Chiarini

Szereplők:

  • Anna Bellato
  • Silvia D'Amico
  • Daniele Parisi
  • Thony

Írók:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások