.

A vendég (2018)

(L'ospite) olasz-svájci-francia vígjáték

Rövid tartalom:

Guido kényelmes élete fenekestül felfordul, amikor egy váratlan hálószobai baleset megzavarja a barátnőjével való kapcsolatát. A gyógyszertárba mennek, hogy esemény utáni pirulát vásároljanak, amikor Guido azt javasolja Chiarának, hogy ne vegye be azt. A lány erre bevallja, hogy kétségei vannak a ka...
Rendező: Duccio Chiarini,
Főszereplők: Anna Bellato, Silvia D'Amico, Daniele Parisi, Thony,

A vendég (2018)

L'ospite

Információk

Tartalom:

Guido kényelmes élete fenekestül felfordul, amikor egy váratlan hálószobai baleset megzavarja a barátnőjével való kapcsolatát. A gyógyszertárba mennek, hogy esemény utáni pirulát vásároljanak, amikor Guido azt javasolja Chiarának, hogy ne vegye be azt. A lány erre bevallja, hogy kétségei vannak a kapcsolatukat illetően. Guido végül az utcán találja magát, majd a szüleinél, barátainál vendégeskedik. Egyik díványról a másikra vándorolva bepillantást nyer a többiek zűrös (szerelmi) életébe.

Forgalmazó:
HBO GO
Megjelenés:
Linkek:


Stáblista

Rendező:
  • Duccio Chiarini
Szereplők:
  • Anna Bellato
  • Silvia D'Amico
  • Daniele Parisi
  • Thony
Írók:


Nézd online


Lejátszás az HBO GOn...

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb Netflix bemutatókat és most már az HBO GO kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások