Az utolsó szerb Horvátországban (2019)

2019 (Posljednji Srbin u Hrvatskoj) horvát kaland-horror-vígjáték sci-fi

Rövid tartalom

A világban harc folyik, a víz drágább, mint a kőolaj. Annak érdekében, hogy a hatalmasok rátegyék a kezüket a vízkészletekre, készek háborút indítani, hódítani, pusztítani, akár a zombi-vírust is bevetni. Mico, a zágrábi bonviván, aki a masszázsszalonokban, éttermekben és mozikban éli világát, ahol ...
Rendező: Predrag Licina,
Főszereplők: Dado Cosic, Tihana Lazovic, Kresimir Mikic, Hristina Popovic,
Az utolsó szerb Horvátországban (2019)

Posljednji Srbin u Hrvatskoj

Információk

Tartalom:

A világban harc folyik, a víz drágább, mint a kőolaj. Annak érdekében, hogy a hatalmasok rátegyék a kezüket a vízkészletekre, készek háborút indítani, hódítani, pusztítani, akár a zombi-vírust is bevetni. Mico, a zágrábi bonviván, aki a masszázsszalonokban, éttermekben és mozikban éli világát, ahol a kedvenc színésznője, Franka Anic főszereplésével készült filmeket néz, a járvány miatt teljesen el van zárva a külvilágtól. Ennek ellenére, a hősnőjével az oldalán Odesszába indul, hogy túlélje mindezt.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Predrag Licina

Szereplők:

  • Dado Cosic
  • Tihana Lazovic
  • Kresimir Mikic
  • Hristina Popovic

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások