Az ember, aki mindenkit meglepett (2018)

2018 (Человек, который удивил всех (Chelovek, kotoryy udivil vsekh)) orosz-francia-észt dráma

Rövid tartalom

Egy régi szibériai népmese modernizált köntösbe bújtatva. Igor félelmet nem ismerő erdőőr, aki tiszteletteljes családi életet él egy kis szibériai faluban, és az erdőket védi az orvvadászoktól. Az élete azonban egyik napról a másikra megváltozik, amikor egy lövöldözés után kórházban köt ki, ahol a v...
Rendező: Aleksey Chupov, Natasha Merkulova,
Főszereplők: Aleksey Filimonov, Natalya Kudryashova, Yuriy Kuznetsov, Evgeniy Tsyganov,
Az ember, aki mindenkit meglepett (2018)

Человек, который удивил всех (Chelovek, kotoryy udivil vsekh)

Információk

Tartalom:

Egy régi szibériai népmese modernizált köntösbe bújtatva. Igor félelmet nem ismerő erdőőr, aki tiszteletteljes családi életet él egy kis szibériai faluban, és az erdőket védi az orvvadászoktól. Az élete azonban egyik napról a másikra megváltozik, amikor egy lövöldözés után kórházban köt ki, ahol a vizsgálatok közepette kiderül, hogy halálos rákbetegsége van. Az orvos alig két hónapot ad neki. Igor elhatározza, hogy megpróbálja becsapni a halált azzal, hogy egy nőnek adja ki magát.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendezők:

  • Aleksey Chupov
  • Natasha Merkulova

Szereplők:

  • Aleksey Filimonov
  • Natalya Kudryashova
  • Yuriy Kuznetsov
  • Evgeniy Tsyganov

Írók:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások