A versenyző (2018)

2018 (Coureur) belga dráma

Rövid tartalom

Felix „bennfentesként” nőtt fel apja veterán kerékpárversenyein, egy különleges miliőben, az alkohol, az erőszak és tiltott anyagok tilalmában. Álma, hogy profi kerékpáros legyen, mint az apja, Mathieu, aki általa próbálja feldolgozni a saját kerékpáros kudarcait. Kiderül, hogy Felix hihetetlenül te...
Rendező: Kenneth Mercken,
Főszereplők: Loïc Bellemans, Fortunato Cerlino, Koen De Graeve, Karlijn Sileghem,
A versenyző (2018)

Coureur

Információk

Tartalom:

Felix „bennfentesként” nőtt fel apja veterán kerékpárversenyein, egy különleges miliőben, az alkohol, az erőszak és tiltott anyagok tilalmában. Álma, hogy profi kerékpáros legyen, mint az apja, Mathieu, aki általa próbálja feldolgozni a saját kerékpáros kudarcait. Kiderül, hogy Felix hihetetlenül tehetséges. Amikor nemzeti junior bajnok lesz, a saját útját követi a kerékpározás ígéret földjére: Olaszországba. Ám a kegyetlen verseny és gyenge egészsége azzal fenyeget, hogy nem fogja bírni.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Kenneth Mercken

Szereplők:

  • Loïc Bellemans
  • Fortunato Cerlino
  • Koen De Graeve
  • Karlijn Sileghem

Írók:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások