A holnap egy új nap (2019)

2019 (Domani è un altro giorno) olasz vígjáték dráma

Rövid tartalom

Giuliano és Tommaso harminc éve barátok. Tommaso tanár és Kanadában él, míg a színész Giuliano Rómában maradt. Bár eltérő személyiségek, közel állnak egymáshoz: Giuliano extrovertált, Tommaso viszont szégyenlős, visszahúzódó alkat. Egy nap Giulianónál végzetes betegséget diagnosztizálnak. Egy éves h...
Rendező: Simone Spada,
Főszereplők: Andrea Arcangeli, Anna Ferzetti, Marco Giallini, Valerio Mastandrea,
A holnap egy új nap (2019)

Domani è un altro giorno

Információk

Tartalom:

Giuliano és Tommaso harminc éve barátok. Tommaso tanár és Kanadában él, míg a színész Giuliano Rómában maradt. Bár eltérő személyiségek, közel állnak egymáshoz: Giuliano extrovertált, Tommaso viszont szégyenlős, visszahúzódó alkat. Egy nap Giulianónál végzetes betegséget diagnosztizálnak. Egy éves harc után elhatározza, feladja a kezelését. Tommaso visszatér Rómába, hogy segítsen a barátjának. A búcsúzás soha nem könnyű, de van még idő újraélni a szép időket és gondolkodni az élet értelmén.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Simone Spada

Szereplők:

  • Andrea Arcangeli
  • Anna Ferzetti
  • Marco Giallini
  • Valerio Mastandrea

Írók:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások