Bille Bille (2018)

2018 lett dráma

Rövid tartalom

Az 1930-as évek Európájában egy rendkívüli és tehetséges kislány megpróbálja megérteni a zavarodott felnőtt világot, és bizonyítani saját értékét, annak ellenére, hogy az anyjától és családjától nem kap megbecsülést és szeretetet. A megvetéssel szembesülve Bille a valóság elől a képzeletébe, egy álo...
Rendező: Inara Kolmane,
Főszereplők: Gundars Abolins, Ruta Kronberga, Arturs Skrastins, Elina Vane,
Bille (2018)

Bille

Információk

Tartalom:

Az 1930-as évek Európájában egy rendkívüli és tehetséges kislány megpróbálja megérteni a zavarodott felnőtt világot, és bizonyítani saját értékét, annak ellenére, hogy az anyjától és családjától nem kap megbecsülést és szeretetet. A megvetéssel szembesülve Bille a valóság elől a képzeletébe, egy álomvilágba menekül. A megrendítő és inspiráló önéletrajzi dráma Bille személyiségfejlődésére koncentrál, akiből később az egyik legünnepeltebb költő és író lesz Európában. Vizma Belsevica regényéből.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Inara Kolmane

Szereplők:

  • Gundars Abolins
  • Ruta Kronberga
  • Arturs Skrastins
  • Elina Vane

Írók:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások