.

Bille (2018)

lett dráma

Rövid tartalom:

Az 1930-as évek Európájában egy rendkívüli és tehetséges kislány megpróbálja megérteni a zavarodott felnőtt világot, és bizonyítani saját értékét, annak ellenére, hogy az anyjától és családjától nem kap megbecsülést és szeretetet. A megvetéssel szembesülve Bille a valóság elől a képzeletébe, egy álo...
Rendező: Inara Kolmane,
Főszereplők: Gundars Abolins, Ruta Kronberga, Arturs Skrastins, Elina Vane,

Bille (2018)

Bille

Információk

Tartalom:

Az 1930-as évek Európájában egy rendkívüli és tehetséges kislány megpróbálja megérteni a zavarodott felnőtt világot, és bizonyítani saját értékét, annak ellenére, hogy az anyjától és családjától nem kap megbecsülést és szeretetet. A megvetéssel szembesülve Bille a valóság elől a képzeletébe, egy álomvilágba menekül. A megrendítő és inspiráló önéletrajzi dráma Bille személyiségfejlődésére koncentrál, akiből később az egyik legünnepeltebb költő és író lesz Európában. Vizma Belsevica regényéből.

Forgalmazó:
HBO GO
Megjelenés:
Linkek:


Stáblista

Rendező:
  • Inara Kolmane
Szereplők:
  • Gundars Abolins
  • Ruta Kronberga
  • Arturs Skrastins
  • Elina Vane
Írók:


Nézd online


Lejátszás az HBO GOn...

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb Netflix bemutatókat és most már az HBO GO kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások