Ki figyeli Olivert? (2017)

2017 (Who's Watching Oliver) thaiföldi-amerikai horror-dráma

Rövid tartalom

Oliver mentálisan instabil, magának való fiatalember, aki nem találja helyét az életben, amit rákényszerítettek. Éjszakánként céltalanul rója az utcákat és bárokat, amit csupán úgy lehet leírni, mint egy igazán megrázó és megalázó gyilkos mulatság. Egy nap Oliver találkozik a gyönyörű Sophiával. Az ...
Rendező: Richie Moore,
Főszereplők: Russell Geoffrey Banks, Cecilia Belletti, Sara Malakul Lane, Margaret Roche,
Ki figyeli Olivert? (2017)

Who's Watching Oliver

Információk

Tartalom:

Oliver mentálisan instabil, magának való fiatalember, aki nem találja helyét az életben, amit rákényszerítettek. Éjszakánként céltalanul rója az utcákat és bárokat, amit csupán úgy lehet leírni, mint egy igazán megrázó és megalázó gyilkos mulatság. Egy nap Oliver találkozik a gyönyörű Sophiával. Az édes különcségével és naivitásával a lány az egyetlen, aki megmenthetné Olivert, a kiutat jelenthetné számára ebből az életből, ám Sophia nincs tisztában a veszéllyel, amit ő hozott magára.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Richie Moore

Szereplők:

  • Russell Geoffrey Banks
  • Cecilia Belletti
  • Sara Malakul Lane
  • Margaret Roche

Írók:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások