Pusztíts el (2017)

2017 (Ruin Me) amerikai misztikus horror-thriller

Rövid tartalom

Alexandra egyike annak a hat embernek, akik jelentkeztek a slasher horror túlélő játékra, melynek keretében csapdába esnek az erdőben, miközben egy késes őrült üldözi őket. A rémes játékból azonban hamarosan véres valóság lesz, amikor kiderül, hogy itt tényleg nem babra megy a játék, hanem az életük...
Rendező: Preston DeFrancis,
Főszereplők: Matt Dellapina, Marcienne Dwyer, Eva Hamilton, Chris Hill,
Pusztíts el (2017)

Ruin Me

Információk

Tartalom:

Alexandra egyike annak a hat embernek, akik jelentkeztek a slasher horror túlélő játékra, melynek keretében csapdába esnek az erdőben, miközben egy késes őrült üldözi őket. A rémes játékból azonban hamarosan véres valóság lesz, amikor kiderül, hogy itt tényleg nem babra megy a játék, hanem az életük a tét. Alexandra az egyetlen, aki a csapat tagjai közül nem látott még horrorfilmet. Most mégis halálos játékot kell játszani, hogy kibogozza a rejtélyt, ha túl akarja élni a próbát.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Preston DeFrancis

Szereplők:

  • Matt Dellapina
  • Marcienne Dwyer
  • Eva Hamilton
  • Chris Hill

Írók:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb saját gyártású Netflix bemutatókat, illetve az HBO GO, TVGO valamit a Vimeo On Demand kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások