Tévedések (2018)

2018 (Méprises) belga thriller

Rövid tartalom

A pszichológiai thriller különböző nézőpontokból vizsgálja az egy férfi és egy orvos felesége közötti kapcsolatot. Doctor Lepage nagyon jól ismeri a feleségét, Francoise-t. A férfi mindentől oltalmazza őt, és figyeli. Mint a mestere, minden „pillangót” távol tart tőle, amelyik csak közeledni próbál ...
Rendező: Bernard Declercq,
Főszereplők: Moanna Ferré, Pascal Greggory, Benjamin Ramon, Fabrizio Rongione,
Tévedések (2018)

Méprises

Információk

Tartalom:

A pszichológiai thriller különböző nézőpontokból vizsgálja az egy férfi és egy orvos felesége közötti kapcsolatot. Doctor Lepage nagyon jól ismeri a feleségét, Francoise-t. A férfi mindentől oltalmazza őt, és figyeli. Mint a mestere, minden „pillangót” távol tart tőle, amelyik csak közeledni próbál hozzá. Francoise tudja, hogy nagyon gyönyörű, érzi, látja a vágyakozást az utána epekedő férfiak tekintetében. Jacques azonban más, az asszony biztos benne, hogy egészen más.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Bernard Declercq

Szereplők:

  • Moanna Ferré
  • Pascal Greggory
  • Benjamin Ramon
  • Fabrizio Rongione

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások