.

Tévedések (2018)

(Méprises) belga thriller

Rövid tartalom:

A pszichológiai thriller különböző nézőpontokból vizsgálja az egy férfi és egy orvos felesége közötti kapcsolatot. Doctor Lepage nagyon jól ismeri a feleségét, Francoise-t. A férfi mindentől oltalmazza őt, és figyeli. Mint a mestere, minden „pillangót” távol tart tőle, amelyik csak közeledni próbál ...
Rendező: Bernard Declercq,
Főszereplők: Moanna Ferré, Pascal Greggory, Benjamin Ramon, Fabrizio Rongione,

Tévedések (2018)

Méprises

Információk

Tartalom:

A pszichológiai thriller különböző nézőpontokból vizsgálja az egy férfi és egy orvos felesége közötti kapcsolatot. Doctor Lepage nagyon jól ismeri a feleségét, Francoise-t. A férfi mindentől oltalmazza őt, és figyeli. Mint a mestere, minden „pillangót” távol tart tőle, amelyik csak közeledni próbál hozzá. Francoise tudja, hogy nagyon gyönyörű, érzi, látja a vágyakozást az utána epekedő férfiak tekintetében. Jacques azonban más, az asszony biztos benne, hogy egészen más.

Forgalmazó:
HBO GO
Megjelenés:
Linkek:


Stáblista

Rendező:
  • Bernard Declercq
Szereplők:
  • Moanna Ferré
  • Pascal Greggory
  • Benjamin Ramon
  • Fabrizio Rongione
Író:


Nézd online


Lejátszás az HBO GOn...

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb Netflix bemutatókat és most már az HBO GO kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások