Porrá Porrá (2018)

2018 (To Dust) amerikai vígjáték dráma

Rövid tartalom

Shmuel, a New York-i haszid zsidó kántor elveszíti a feleségét. A két kiskamasz fiával magára maradó férfi összeomlik, rémálmaiban a felesége bomló, rothadó testét látja. Szenvedése láttán képtelen megnyugodni, az élete felfordul: nem képes dolgozni, a fiait elhanyagolja, és megszállottan próbálja m...
Rendező: Shawn Snyder,
Főszereplők: Sarah Jes Austell, Matthew Broderick, Géza Röhrig, Sammy Voit,
Porrá (2018)

To Dust

Információk

Tartalom:

Shmuel, a New York-i haszid zsidó kántor elveszíti a feleségét. A két kiskamasz fiával magára maradó férfi összeomlik, rémálmaiban a felesége bomló, rothadó testét látja. Szenvedése láttán képtelen megnyugodni, az élete felfordul: nem képes dolgozni, a fiait elhanyagolja, és megszállottan próbálja megérteni, mi történik a testtel a halál után. Így találkozik az egyetemen biológiát tanító Alberttel, akit rávesz, hogy segítsen neki. A kántor és professzor egyre bizarrabb kalandokba keveredik.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Shawn Snyder

Szereplők:

  • Sarah Jes Austell
  • Matthew Broderick
  • Géza Röhrig
  • Sammy Voit

Írók:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások