Végtelen (2018)

2018 (Sin fin) spanyol romantikus dráma sci-fi

Rövid tartalom

Javier és María nem is különbözhetne jobban egymástól: a férfi félénk és visszahúzódó, a lány élénk és társaságkedvelő. Mégis kapcsolatba bonyolódnak egymással. 15 évvel később a helyzet már nem olyan idilli. Javier a munkája megszállottja, míg María a be nem teljesült álmait kergeti. Javier rájön, ...
Rendező: César Esteban Alenda, José Esteban Alenda,
Főszereplők: María León, Javier Rey, Juan Carlos Sánchez, Mari Paz Sayago,
Végtelen (2018)

Sin fin

Információk

Tartalom:

Javier és María nem is különbözhetne jobban egymástól: a férfi félénk és visszahúzódó, a lány élénk és társaságkedvelő. Mégis kapcsolatba bonyolódnak egymással. 15 évvel később a helyzet már nem olyan idilli. Javier a munkája megszállottja, míg María a be nem teljesült álmait kergeti. Javier rájön, csak úgy rendezheti kapcsolatukat, ha visszautazik az időben, és újraírja María sorsát. Újraélik az első találkozás varázsát, remélve, hogy Maria ismét az a boldog lány lesz, akibe beleszeret.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendezők:

  • César Esteban Alenda
  • José Esteban Alenda

Szereplők:

  • María León
  • Javier Rey
  • Juan Carlos Sánchez
  • Mari Paz Sayago

Írók:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások