Az utolsó fa (2019)

2019 (The Last Tree) brit dráma

Rövid tartalom

A nigériai származású Femi a nevelőanyjánál nőtt fel Lincolnshire megyében. A fiú élete olyan idillinek tűnt, mint a táj, de amikor visszatér Londonba, hogy a vér szerinti anyjával éljen, meg kell küzdenie a kultúrával és az új környezettel. Az évek múlásával Feminek döntenie kell, milyen utat válas...
Rendező: Shola Amoo,
Főszereplők: Samuel Adewunmi, Tuwaine Barrett, Denise Black, Gbemisola Ikumelo, Nicholas Pinnock,
Az utolsó fa (2019)

The Last Tree

Információk

Tartalom:

A nigériai származású Femi a nevelőanyjánál nőtt fel Lincolnshire megyében. A fiú élete olyan idillinek tűnt, mint a táj, de amikor visszatér Londonba, hogy a vér szerinti anyjával éljen, meg kell küzdenie a kultúrával és az új környezettel. Az évek múlásával Feminek döntenie kell, milyen utat választ, miközben megtapasztalja, mit jelent fiatal, fekete férfinek lenni Londonban a kétezres évek elején. Az indentitása keresése közben érzelmileg túlfűtött, felejthetetlen utazás kezdődik életében.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Shola Amoo

Szereplők:

  • Samuel Adewunmi
  • Tuwaine Barrett
  • Denise Black
  • Gbemisola Ikumelo
  • Nicholas Pinnock

Író:

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások