Plakát
2020. szeptember 24.

Bridget naplója

(16) Saint Frances 2019 101 perc
Rendező:
  • Alex Thompson
Főszereplők:
  • Charin Alvarez
  • Braden Crothers
  • William Drain
  • Ramona Edith-Williams
  • Lily Mojekwu
  • Kelly O'Sullivan

A történet főhőse, a chicagói Bridget 34 éves, identitászavarral küzd, kapuzárási pániktól szenved, de a nyár beköszöntével kezdenek jól alakulni a dolgai: találkozik egy helyes fiúval, és munkát is talál, egy hatéves kislány bébiszittereként. Ám a tündéri Frances meglehetősen öntörvényű gyerek, és miközben Bridget megpróbálja elnyerni a bizalmát, a kislány szülei között növekvő feszültséggel is meg kell küzdenie. Ráadásul a terhességi teszt eredménye pozitív lesz. Miközben zavaros emberi kapcsolataiban próbál navigálni, onnan merít erőt, ahonnan a legkevésbé várta: a nem mindennapi gyerekkel alakuló barátságából.

Alex Thompson rendező és a főszerepben remeklő, valamint a forgatókönyvet is jegyző Kelly O’Sullivan filmje igazi szívmelengető alkotás. Bátor, őszinte és friss hangvételű vígjáték/dráma, amely humorral, empátiával, és óriási szeretettel mesél a női lét tabuként kezelt témáiról és problémáiról – nem csak nőknek. Az „amerikai Bridget Jones” története a miskolci Cinefest Nemzetközi Filmfesztivál egyik legnépszerűbb filmje volt, emellett a nemzetközi kritikusvilág és a közönség is ovációval fogadta: az SXSW Filmfesztiválon elnyerte a Zsűri különdíját és a közönségdíjat, a Champs-Élysées Filmfesztiválon a Kritikusok díját és a közönségdíjat, valamint a Chicagói Filmkritikusok Filmfesztiváljának közönségdíját is.

Forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Pannonia Entertainment Ltd.; illetve a gyártó(k): Oscilloscope Laboratories; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (1)

Moziműsor