Plakát
2019. október 24.

Víz és cukor - Carlo Di Palma, az élet színei

(12) Acqua e zucchero: Carlo Di Palma, i colori della vita / Water and Sugar: Carlo Di Palma, the Colours of Life 2016 90 perc
Rendező:
  • Fariborz Kamkari
Főszereplők:
  • Giuliano Montaldo
  • Carlo Di Palma
  • Valentina Di Palma
  • Carlo Vanzina

A dokumentumfilm nem csak a legendás operatőr és rendező, Carlo Di Palma életrajza, de az olasz mozi legnagyobb pillanatait érintő, érzelmes utazás is egyben. A neorealista mesterek, Luchino Visconti, Vittorio De Sica, Roberto Rossellini munkáitól egészen Michelangelo Antonioni Nagyításán, vagy a Vörös sivatagon keresztül a Woody Allen nevével fémjelzett remekművekig. Anekdotákon, visszaemlékezéseken és véleményeken keresztül a világ filmművészetének jeles személyiségei Bernardo Bertolucci, Woody Allen, Wim Wenders, Volker Schlondorf és Ken Loach kísérnek el bennünket erre a lenyűgöző utazásra, amelyet a világ filmgyártásában mindig is meghatározó szerepet játszó olasz mozi képei és színei foglalnak keretbe, a kortárs mozgókép zsenije, Woody Allen filmjeivel egyetemben.

Forgalmazó: Romis Mozi
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Romis Mozi; illetve a gyártó(k): Rai Cinema; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (2)

Moziműsor