Plakát
2019. május 2.

Manta Ray

(12) กระเบนราหู / Manta Ray 2018 105 perc
Rendező:
  • Phuttiphong Aroonpheng
Főszereplők:
  • Aphisit Hama
  • Wanlop Rungkamjad
  • Wanlop Rungkumjad
  • Rasmee Wayrana

Egy partmenti kisvárosban, Thaiföldön, egy halász egy eszméletlen férfit talál az erdőben. Thongchainak nevezi a néma ismeretlent és barátjának fogadja. Amikor a halász egy nap eltűnik a tengeren Thongchai lassan átveszi megmentője életét - beleértve a feleségét, a házát és a munkáját.

Phuttiphong Aroonpheng első nagyjátékfilmje nem csupán egy humanista dráma, de egy tüneményes parabola is a világ legüldözöttebb népcsoportjáról, a rohingyákról. Varázslatos zenei és képi világával egy új, modern zsánert teremt. A Manta Ray a 2018-as Velencei Filmfesztiválon debütált, és elvitte az Orizzonti szekció fődíját, majd Toronto és San Sebastián is műsorára tűzte. Díjat nyert Thessalonikiben, Mumbaiban, Cairo-ban, Zágrábban és számos év végi lista titkos kedvence lett.

Forgalmazó: magyarhangya
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: magyarhangya; illetve a gyártó(k): Les Films de L'Etranger, Mit Out Sound Films; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (3)

Moziműsor