Plakát
2018. október 25.

22 mérföld

(18) Mile 22 2018 94 perc
Rendező:
  • Peter Berg
Főszereplők:
  • Mark Wahlberg
  • Lauren Cohan
  • John Malkovich
  • Ronda Rousey
  • Peter Berg

Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az oda vezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor kiiktatására törnek – bármi áron.

A túlélő és a Mélytengeri pokol rendezője, Peter Berg Kolumbiában forgatott egy szuperlátványos és pörgős akcióthrillert amiben kedvenc színésze és alkotótársa, Mark Wahlberg játssza a főszerepet olyan sztárok kíséretében, mint John Malkovich, a The Walking Dead sorozatból jól ismert Lauren Cohan, a harcművészetekben jártas Iko Uwais (A rajtaütés), és Ronda Rousey (The Expendables – Feláldozhatók 3., Halálos iramban 7.).

Forgalmazó: Freeman Film
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Freeman Film; illetve a gyártó(k): Huayi Brothers, The Hideaway Entertainment, Closest to the Hole; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (15)

Moziműsor