Plakát

Haláli bábjáték

(16) The Happytime Murders 2018 91 perc
Rendező:
  • Brian Henson
Főszereplők:
  • Leslie David Baker
  • Elizabeth Banks
  • Melissa McCarthy
  • Joel McHale
  • Maya Rudolph

Egy olyan világban, ahol bábok és emberek egymás mellett élnek, - nem túl nagy harmóniában - , a levitézlett hekusból lett báb-magánnyomozó, Phil Phillips egy sorozatgyilkos nyomába ered egykori rendőrtársával, a kissé vonalas, ám nem túl áramvonalas Edwards detektívvel (Melissa McCarthy) az oldalán. A titokzatos elkövető egy népszerű, gyerekeknek szóló televízióműsor, a “Boldog bábok bandája” - botrányoktól nem mentes - szereplőgárdáját veszi célba, és egyesével, brutálisan végez velük.

Embernek és bábnak együtt kell rácuppannia a kényes ügyre, miközben porzik a koko, kéjes extázisban fekszenek egymásnak a bábok, és hullanak a kitömött fejek. Ám a gond csak az, hogy Phil és Edwards ki nem állhatják egymást. És ha ez még nem lenne elég, a gyanú éppen magára a féktelen természetéről híres Philre terelődik…

A Muppet-filmek és számos TV-sorozat szakavatott producer-rendezője, Brian Henson – a muppetek megalkotójának, Jim Hensonnak a fia - felfedi a titkot, megmutatja mit is csinálnak a zabolátlan bábok, mikor a gyerekek nincsenek a közelükben. A HALÁLI BÁBJÁTÉK egy vérbeli akció-vígjáték, amiben az őrült poénok, a váratlan helyzetek és a vígjátékok koronázatlan királynője, Melissa McCarthy garantálja a páratlan szórakozást.

Forgalmazó: Freeman Film
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Freeman Film; illetve a gyártó(k): On the Day, Henson Alternative; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Képek (12)

Moziműsor