Plakát
2018. június 28.

Sicario 2. - A zsoldos

(16) Sicario 2: Soldado 2018 122 perc
Rendező:
  • Stefano Sollima
Főszereplők:
  • Josh Brolin
  • Benicio Del Toro
  • Isabela Moner
  • Catherine Keener
  • Isabela Merced

Egy kíméletlen drogháborúban nincsenek szabályok… Miután a mexikói kartellek terjeszkedése egyre nagyobb méreteket ölt az Egyesült Államok területén, Matt Graver (Josh Brolin) különleges ügynök újabb véres küldetésre indul: ismét szövetkezik a hidegvérű kolumbiai bérgyilkossal, Alejandróval (Benicio Del Toro), aki évekkel ezelőtt bosszút esküdött, amikor a kartell emberei megölték a családját. A terv: Alejandrónak el kell rabolnia Isabela Reyest (Isabela Moner), a hírhedt drogbáró tizenéves lányát, hogy brutális viszályt robbantsanak ki az egymással vetélkedő kartellek között. Ám az akció kimenetelét veszély fenyegeti, és a lány sorsa az elszánt kolumbiai kezébe kerül…

A nagy sikerű Sicario – A bérgyilkos folytatásában a terrorizmus és a kegyetlen erőszak még nagyobb méreteket ölt. A mexikói határvidéken játszódó, hátborzongatóan valóságos akció-thrillert ezúttal is a Sicario forgatókönyvírója, Taylor Sheridan írta. A rendezői székbe az erőteljes atmoszférájú Gomorra sorozatot is jegyző Stefano Sollima ült, aki a látványos akciójelenetek mellett érzékenyen világít rá a brutalitás mögött megbúvó emberi sorsokra.

Forgalmazó: Freeman Film
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Freeman Film; illetve a gyártó(k): Thunder Road Pictures, Black Label Media; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (2)


Képek (8)

Moziműsor