Plakát
2018. március 15.

Láthatás

(16) Jusqu'à la garde / Custody 2017 93 perc
Rendező:
  • Xavier Legrand
Főszereplők:
  • Léa Drucker
  • Denis Ménochet
  • Thomas Gioria
  • Mathilde Auneveux

Bár Miriam (Léa Drucker) és Antoine (Denis Ménochet) hivatalosan elváltak egymástól, továbbra is bíróságra járnak. A nő szeretné kiharcolni, hogy fiukra egyedüli felügyeletet szerezzen, megfosztva volt férjét a láthatási jogtól. A megtört és szemlátomást igyekvő Antoine-t látva a bírónő a közös felügyelet mellett dönt. A rettegő Miriam mindent elkövet, hogy szeretteit megóvja, ezért titkolja új lakcímüket. Antoine csupán a kiharcolt jogainak szeretne érvényt szerezni, és nem érti egykori felesége bizalmatlanságát. Vajon az apa valóban erőszakos, és Miriam okkal fél tőle, vagy a nő meg akarja téveszteni a bíróságot?

Xavier Legrand rendezői debütálásával azonnal az európai filmművészet élvonalába került. A 2017-es Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon elnyerte a legjobb rendezésért járó Ezüst Oroszlán-díjat rendkívül erőteljes, emlékezetes mozijával.

Forgalmazó: Mozinet
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Mozinet; illetve a gyártó(k): Centre National de la Cinématographie, France 3 Cinéma, Canal+, Ciné+, France Télévisions, K.G Productions, Haut et Court Distribution, Région Bourgogne; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (2)


Képek (11)

Moziműsor