Plakát
2018. március 8.

Ismael szellemei

(16) Les fantômes d'Ismaël / Ismael's Ghosts 2017 114 perc
Rendező:
  • Arnaud Desplechin
Főszereplők:
  • Mathieu Amalric
  • Marion Cotillard
  • Charlotte Gainsbourg
  • Louis Garrel
  • Alba Rohrwacher

A középkorú férfi, Ismael Sylviával él, de még mindig gyászolja 20 évvel korábban elhunyt szerelmét, Carlottát. Carlotta egy nap azonban váratlanul újra feltűnik, ami mindhármuk életét felforgatja. A képtelen szerelmi háromszöggel egyikük sem tud mit kezdeni, Sylvia menekülne a rivalizálás elől, Ismael pedig nem tud dönteni a múlt és a jelen között.

Arnaud Desplechin (Ha te nem lennél, Karácsonyi történet, Fiatal éveim) romantikus drámája a 2017-es Cannes-i Filmfesztivál nyitófilmje volt. Az Ismael szellemei főbb szerepeiben az európai film legnagyobb művészei, az Oscar-díjas Marion Cotillard (Taxi-filmek, Bor, mámor, Provence, Piaf, Közellenségek, Eredet, A sötét lovag: Felemelkedés, Rozsda és Csont), a Cannes-ban a legjobb színésznő díját elnyerő Charlotte Gainsbourg (Hóember, A nimfomániás 1-2., Samba, Melankólia, Antikrisztus) és Mathieu Amalric (Szkafander és pillangó, A Grand Budapest Hotel, München) láthatók.

Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Vertigo Média Kft.; illetve a gyártó(k): Why Not Productions; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (10)

Moziműsor