Plakát
2017. december 7.

Wonder Wheel - Az óriáskerék

(16) Wonder Wheel 2017 101 perc
Rendező:
  • Woody Allen
Főszereplők:
  • Jim Belushi
  • Robert C. Kirk
  • Juno Temple
  • Justin Timberlake
  • Kate Winslet

Woody Allen legújabb, az ’50-es években játszódó filmjében négy ember sorsa fonódik össze és változik meg végzetesen Coney Island nyüzsgő vidámparkjában. Az érzelmileg labilis Ginny (Kate Winslet – A felolvasó, A szabadság útjai), aki korábban színésznő volt, most pincérnőként dolgozik. Férje, Humpty (Jim Belushi – Kutyám, Jerry Lee, Jim szerint a világ), egy szedett-vetett körhintát üzemeltet több-kevesebb sikerrel, Mickey (Justin Timberlake – Rossz tanár, Barátság extrákkal), a fiatal életmentő arról álmodozik, hogy író lesz belőle, a fiatal Carolina (Juno Temple – St. Trinian’s, Bakelit), Humpty lánya pedig, bár régóta elhidegült apjától, most kénytelen a házában meghúzni magát, miután gengszterek elől menekül.

Woody Allen a rá jellemző humorral beszél szenvedélyről, erőszakról, árulásról, miközben elkalauzolja a nézőt New York egyik utánozhatatlan hangulatú városrészébe, ahol 1916 óta a mai napig ugyanaz a cég árulja a hot dogot, és 1927 óta működik a hullámvasút.

Forgalmazó: Cinetel Kft.
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Cinetel Kft.; illetve a gyártó(k): Amazon Studios, Perdido Productions, Gravier Productions; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (10)

Moziműsor