Plakát
2018. február 1.

Szeretet nélkül

(16) Нелюбовь / Loveless 2017 127 perc
Rendező:
  • Andrey Zvyagintsev
Főszereplők:
  • Matvey Novikov
  • Aleksey Rozin
  • Maryana Spivak
  • Marina Vasileva
  • Vladimir Vdovichenkov

A szürke hétköznapok és az embertelen nagyváros visszafordíthatatlanul felemésztette Zsenya és Borisz házasságát. Csak a közös gyerekük sorsa és a közös lakás eladása maradt kínzó kérdésként köztük, már mindketten az új kapcsolataik boldogságát várják. A nagyon feszült utolsó napok állandó veszekedései közben észre sem veszik, hogy mióta nem látták 12 éves fiúkat.

A bürokratikus rendőrséghez hiába fordulnak, ezért az állam szerepét magukra vállaló önkéntesek segítségével indulnak a kisfiú keresésére. Útjuk során letaglózó mélységeiben ismerhetjük meg napjaink Oroszországában a boldogságot keresők kilátástalanságát.

Andrej Zvjagincev, az Oscar-díjra jelölt Leviatán rendezője a legújabb filmjével a zsűri díját nyerte el Cannes-ban. A Szeretet nélkül a képmutató és kilátástalan orosz hétköznapokba enged bepillantást, egy válófélben lévő család és hirtelen eltűnő fiuk drámáján keresztül.

Forgalmazó: Mozinet
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Mozinet; illetve a gyártó(k): ARTE France Cinéma, Senator Film Produktion, Why Not Productions, Les Films Du Fleuve, Non-Stop Productions, Fetisoff Illusion; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (8)

Moziműsor