Plakát
2017. szeptember 21.

Hetedik alabárdos

(12) Behind the Column 2017 86 perc
Rendező:
  • Vékes Csaba
Főszereplők:
  • Zoltán Bezerédy
  • Gábor Dióssy
  • Dióssi Gábor
  • Bánki Gergely
  • László Felhöfi Kiss

Vékes Csaba filmje egy humoros karriertörténet, amelyben a mellőzött színész egy váratlan felkérésnek köszönhetően az „örök statiszta” szerepből a teátrum vezető rendezőjévé válik. Innentől nem csak saját álmaiért, hanem az egész társulatért is küzdeni kezd. A napjaink színházi világában játszódó, szürreális elemekkel tarkított szatírából kiderül, a főhős mit tud kezdeni a számtalan buktatót rejtő vadonatúj megbízatással, és az is, mit szólnak ehhez a kollégái?

A Hetedik alabárdos rendezője jól ismeri a színházak belvilágát, hiszen hosszú éveket töltött el ebben a különleges környezetben.

A címszerepben a Mi kis falunk sorozatból, a Brazilokból és Vranik Roland kultfilmjéből, a Fekete keféből is ismert Bánki Gergely látható. A további szerepekben Sárközi-Nagy Ilona, a debreceni Csokonai Nemzeti Színház művésze, Bezerédi Zoltán, Ónodi Gábor, Ujlaki Dénes, Mohai Tamás, Nagy Ervin, Murányi Tünde, Kalocsay Mercedes, Ruszina Szabolcs. A film producere a Valami Amerika sorozat és a Kincsem rendezője Herendi Gábor volt.

Forgalmazó: Skyfilm Production
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Skyfilm Production; illetve a gyártó(k): Skyfilm; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (5)

Moziműsor