Plakát
2018. március 29.

Ready Player One

(12) Ready Player One 2018 140 perc
Rendező:
  • Steven Spielberg
Főszereplők:
  • Tye Sheridan
  • Olivia Cooke
  • Ben Mendelsohn
  • Lena Waithe
  • Hannah John-Kamen

A valóságban nincs semmi jó. Szerencsére nem is kell törődnünk vele. 2044-ben már mindenkit beszippant a világot átfogó virtuális játék, az OASIS, amelyben mindenki a maga választotta avatárjával vehet részt: és nem szembesül semmi rosszal, ami a játékon kívül várná.Amikor az OASIS-t feltaláló és a céget alapító James Halliday meghal, a végrendeletéből kiderül, hogy elrejtett néhány titkot a rendszerben. Aki ezekre rátalál, mesés gazdagságot nyerhet.Wade 18 éves, és az egész életét a játékban töltötte. Nekivág a kalandnak, és nem törődik vele, hogy az élete a tét. De nemcsak az, amelyiket a játék számára használ… hanem a valódi is.

A hatalmas sikerű regényből maga Steven Spielberg készített filmet, amely a mester nevéhez és a történethez méltó látványorgiát kínál: a segítségével rácsodálkozhatunk arra, hogy milyen lesz a Föld 20 év múlva – és milyen csodákra lesz képes a virtuális valóság.

Forgalmazó: InterCom
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: InterCom; illetve a gyártó(k): Village Roadshow Pictures, Warner Bros., Amblin Entertainment, De Line Pictures, RatPac-Dune Entertainment; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (4)


Képek (20)

Moziműsor