Plakát
2018. június 7.

Jurassic World: Bukott birodalom

(12) Jurassic World: Fallen Kingdom 2018 129 perc
Rendező:
  • Juan Antonio Bayona
Főszereplők:
  • Bryce Dallas Howard
  • Chris Pratt
  • Jeff Goldblum
  • Ted Levine
  • Justice Smith

Egy vulkánkitörés fenyegeti a megmaradt dinoszauruszokat Isla Nublar szigetén, ahol a Jurassic World kalandpark pusztulása óta szabadon élhettek. Claire Dearing a korábbi park igazgató létrehozott egy alapítványt, hogy megvédje a dinoszauruszokat, és felbérelte Owen Grady dínó trénert, aki korábban a parkban dolgozott, hogy megakadályozzák a lények újbóli kipusztulását.

A filmtörténet egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának új részében visszatérnek a csodák, a kalandok, az izgalmak, a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok – és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél.

Visszatérnek az előző rész főszereplői, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, és hozzájuk csatlakozik James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, valamint a sorozat két veteránja, BD Wong és Jeff Goldblum.

Forgalmazó: UIP-Duna Film
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: UIP-Duna Film; illetve a gyártó(k): Perfect World Pictures, Universal Pictures, The Kennedy/Marshall Company, Amblin Entertainment, Legendary Entertainment; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (2)


Képek (16)

Moziműsor