.

Arany buli (2014)

magyar vígjáték

Rövid tartalom:

Mire nem képes egy igéző női szempár, Sandra még a hipnotizőrt is megbolondítja. Kevin belevág élete nagy kalandjába annak ellenére, hogy annak sikeres kimenetelét nemigen látja. Sandrának az akciócsoport műkincs szakértőjére lenne szüksége, egyedül ő képes arra, hogy a lelet rejtjeleit megfejtse, é...
Rendező: Mihalovics Sándor György,
Főszereplők: Fésü János, Mikula Dániel, Nádi Csaba,

Arany buli (2014)

Arany buli

Információk

Tartalom:

Mire nem képes egy igéző női szempár, Sandra még a hipnotizőrt is megbolondítja. Kevin belevág élete nagy kalandjába annak ellenére, hogy annak sikeres kimenetelét nemigen látja. Sandrának az akciócsoport műkincs szakértőjére lenne szüksége, egyedül ő képes arra, hogy a lelet rejtjeleit megfejtse, és hozzájussanak az ókori kincshez. Sandra megszerzi az aranyleletet, odajuttatják az akciócsoportnak, irányítják a szálakat. Az akciócsoportnál minden rendben, a leletet csaliként használják, elfogják a műkincstolvajaikat, és a műkincsszakértő valóban tudja merre van a kincs. Kevin hipnotizál, könnyebb dolga lenne az asszisztense nélkül, de ő nem maradhat ki a buliból, a bácsikája a szponzoruk. Az ókori kincs azonban nem adja magát egykönnyen.

Forgalmazó:
United Film
Megjelenés:
Linkek:


Stáblista

Rendező:
  • Mihalovics Sándor György
Szereplők:
  • Fésü János
  • Mikula Dániel
  • Nádi Csaba


Mozi műsor

A kormány vészhelyzeti rendelkezései értelmében minden mozi visszavonásig zárva tart.

A jelenlegi helyzetben különösen fontos, hogy mindent megtegyünk egészségünk megőrzése érdekében, hogy az ellátórendszer működőképes maradhasson.

  • Ha teheted, maradj otthon!
  • Kerüld a zsúfolt, zárt helyeket!
  • Moss gyakran kezet!

Nem kell viszont lemondanunk a filmekről. A Mozipremiereken továbbra is megtalálod a legfrissebb Netflix bemutatókat és most már az HBO GO kínálatában megjelenő filmeket is.

A filmek adatlapján keresd a Nézd online résznél, hogy hol érhető el a film hivatalosan az interneten.

Hozzászólások