Plakát
2016. december 8.

A démon arca

(16) Incarnate 2016 87 perc
Rendező:
  • Brad Peyton
Főszereplők:
  • Aaron Eckhart
  • David Mazouz
  • Catalina Sandino Moreno
  • Carice van Houten
  • Emjay Anthony

Dr. Ember (Aaron Eckhart) nem ördögűző. Más módszerekkel küzd a világunkban felbukkanó démonok ellen. Nem hisz a keresztben, a vallásos hókuszpókuszokban – nem is szorul rájuk, mert különleges képességei vannak: be tud hatolni a megszállott agyba, hogy ott, belül keresse meg a Gonoszt, és küzdjön meg vele.

Egy régi, tragikus emlék azonban hosszú évek óta visszatartotta attól, hogy használja, amit tud. Amikor viszont hírét veszi, hogy egy 11 éves fiút egy minden eddiginél nagyobb hatalmú démon sanyargat, és a körülötte élők halálos veszélyben vannak, mégis ráveszi magát az utolsó bevetésre. De ehhez a saját démonait kell először legyőznie. Azután kezdődhet a hosszú, rettentő utazás egy megszállot gyerek gondolatai között…

Jason Blum producer bábáskodott az Insidious [2015], A Lazarus-hatás [2014], a Sinister [2012], a Parajelenségek [2007] és még számos legendássá vált horrror születésénél. Ezúttal a Törésvonal [2015] rendezőjével fogott össze egy látványos, meghökkentő és nagyon félelmetes film kedvéért.

Forgalmazó: InterCom
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: InterCom; illetve a gyártó(k): Blumhouse Productions, IM Global, WWE Studios; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (6)

Moziműsor