Plakát
2017. január 26.

Egy kutya négy élete

(12) A Dog's Purpose 2017 100 perc
Rendező:
  • Lasse Hallström
Főszereplők:
  • Josh Gad
  • Bryce Gheisar
  • Peggy Lipton
  • Dennis Quaid
  • K.J. Apa

„Ha rá tudlak venni, hogy nyalogassatok és szeressetek, már van miért élnem.”

Bailey pajkos kiskutyaként jön a világra, története pedig egy szerető kisfiú karjaiban kezdődik. A tapasztalatlan gazdi és a játékra mindig kész eb hamarosan elválaszthatatlan barátokká válnak, akik feltétel nélkül elfogadják egymást. Megannyi izgalmas kalandot élnek át együtt, miközben Bailey arra a nagy kérdésre keresi a választ: mi lehet a létezése célja, mi keresni valója van az emberek között.

Ahogy múlnak az évek a már aggastyán korba lépő Bailey tudja, hamarosan el kell búcsúznia a számára legfontosabb személytől, akivel élete minden egyes napját megosztotta. Ám ekkor megtörténik a csoda, és egy újabb kölyökkutya testében születik újjá. Később aztán egy újabb és megint egy újabb eb bőrébe bújva éli mozgalmas, vidám és meghitt pillanatokkal teli életét. Vándorlásai során számos gazdit tanít meg nevetni és szeretni, mialatt próbálja megérteni, milyen küldetéssel született a világra. 

Lasse Hallström (Csokoládé [2000], Az élet ízei [2014]) megható és vicces, mindenkihez szóló családi filmet készített W. Bruce Cameron szívmelengető bestsellere alapján, amely egy kutya szemszögéből mesél az élet örömeiről, mindennapi nehézségeiről, és az emberi kapcsolatokról. A tündéri háziállatok mellett olyan neves színészeket láthatunk a főbb szerepekben, mint Britt Robertson, Dennis Quaid és a Twin Peaks sorozat sztárja, Peggy Lipton.

Forgalmazó: Freeman Film
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Freeman Film; illetve a gyártó(k): Reliance Entertainment, Universal Pictures, Walden Media, Pariah; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (6)

Moziműsor