Plakát
2017. január 12.

Utazók

(12) Passengers 2016 116 perc
Rendező:
  • Morten Tyldum
Főszereplők:
  • Laurence Fishburne
  • Jennifer Lawrence
  • Chris Pratt
  • Michael Sheen
  • Kimberly Battista

Csodálatos a jövő. Az Avalon nevű űrhajó 5259 utassal a fedélzetén 120 éven át siklik elegánsan távoli célja felé, ahol az érkezők majd új életet kezdhetnek. Addig pedig a vele utazók biztonságosan lefagyasztva alusszák krio-álmukat, hogy új otthonukban frissen, fiatalon ébredhetnek fel... Elvileg.

A programba hiba csúszik, kiolvaszt két hibernációs ágyat és felébreszt két embert. Jim (Chris Pratt) és Aurora (Jennifer Lawrence) maga sem tudja, miért és hogyan, egy hatalmas, néma űrhajó fedélzetén találja magát – és még 90 év van hátra, míg elérik úti céljukat.

Olyanok, mint két hajótörött egy lakatlan szigeten. De segítségben nem is reménykedhetnek. Saját erejükből próbálják megoldani a helyzetet, ám egyre újabb nehézségekbe és rejtélyekbe ütköznek. Ha életben akarnak maradni, meg kell érteniük, mi történt velük...

Két igazi világsztár játszik a látványos és izgalmas sci-fiben, amely különlegesen ravasz történetével szórakoztat.

Forgalmazó: InterCom
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: InterCom; illetve a gyártó(k): Start Motion Pictures, Original Film, LStar Capital, Wanda Pictures, Village Roadshow Pictures, Company Films; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (6)

Moziműsor