Plakát
2023. szeptember 7.

Az Apáca II.

(16) The Nun II 2023 110 perc
Rendező:
  • Michael Chaves
Főszereplők:
  • Bonnie Aarons
  • Jonas Bloquet
  • Taissa Farmiga
  • Anna Popplewell
  • Storm Reid

Egy francia lelkész kegyetlen, megmagyarázhatatlan halált hal a saját templomában. A gondos nyomozás kideríti, hogy nem az övé az egyetlen különös haláleset. Valami elindult kelet felől, és egymás után szedi áldozatait.

Csak egy valaki van, aki szembenézett már egy ilyen erejű démonnal: az ártatlan, fiatal apáca, Irene nővér (Taissa Farmiga). A nagyhatalmú egyház ezért újból őt szemeli ki arra a lehetetlen feladatra, hogy harcba szálljon a démonnal.

Aki nem más, mint a nővér régi ellensége, a pokol követe, Valak. Egy bentlakásos leányiskola ódon falai között találkoznak: a lányok és nevelőik mind a démon túszai és lehetséges áldozatai. Nem tudni, kit száll meg. Nem tudni, kit fog megkínozni. Irene retteg, de nem kételkedik benne, hogy meg kell próbálnia legyőzni a legyőzhetetlent. A Démonok között-univerzum része ez a film is, amely egyben a 2018-as meglepetéssiker folytatása: látványban, izgalomban és meglepetésekben is felülmúlja elődjét.

Forgalmazó: InterCom
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: InterCom; illetve a gyártó(k): New Line Cinema, The Safran Company, Atomic Monster; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Videók, filmrészletek (4)


Moziműsor