Plakát
2022. szeptember 1.

Minden jót, Leo Grande

(16) Good Luck to You, Leo Grande 2022 97 perc
Rendező:
  • Sophie Hyde
Főszereplők:
  • Isabella Laughland
  • Daryl McCormack
  • Emma Thompson

Nancy Stokes, a megözvegyült, nyugdíjba vonult iskolai tanár kalandra vágyik, emberi kapcsolatra és némi szexre. Jó szexre.

Noha férje mellett otthonra lelt, gyermeket neveltek és még valami élethez hasonló is kijutott neki, a jó szex sosem volt része a dolognak. Robert azonban már nincs többé, Nancy pedig eltervezte: egy Leo Grande nevű szexmunkás segítségével felfedezőútra indul. Egy hotelszobában Nancy megismerkedik Leóval. Épp olyan jóképű, mint a fotón, ám ami felkészületlenül éri Nancyt, az a reá váró társalgás és paráználkodás.

Leónak mindenről van véleménye, és bár nem mindig árulja el az igazat, Nancy mégis megkedveli. És Leo is őt. Ahogy nő a szexuális önbizalma, Nancy egyre jobban oldódik. Három találka folyamán az erőviszonyok is változni kezdenek, a két ember bizton viselt álarca pedig lassan lehull.

Forgalmazó: Fórum Hungary
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Fórum Hungary; illetve a gyártó(k): Genesius Pictures, Cornerstone Films, Align; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Videók, filmrészletek (1)


Moziműsor