Plakát
2022. január 13.

Szexfantáziák

(18) Les Fantasmes / Fantasies 2021 102 perc
Rendező:
  • David Foenkinos
  • Stéphane Foenkinos
Főszereplők:
  • Mathys Barbedette
  • Monica Bellucci
  • Carole Bouquet
  • Suzanne Clément
  • Denis Podalydès

A szexuális fantáziának és vágyaknak szinte csak a képzelet szab határt. A Szexfantáziákban hat pár története elevenedik meg. Bepillantunk szexuális fantáziáikba, hétköznapinak nem feltétlenül nevezhető vágyaikba. Előtérbe kerülnek szokatlan tárgyak, és szokatlan helyzetek iránti vonzalmaik: van, akit a szerepjáték izgat fel, másokat, ha valakit sírni látnak, és még az is megeshet, hogy izgatólag hat egy temetés gondolata. Bármi is legyen vágyuk tárgya, minden pár ugyanazt keresi: a kielégítő szexuális életet és a párkapcsolatok boldogságát.

A francia romantikus vígjátékot a Foenkinos testvérpár, David (Natalie második élete, Lola és a fiúk) és Stéphane Foenkinos (Natalie második élete) jegyzi. David Foenkinos novella- és forgatókönyvíróként lett bestseller-szerző Franciaországban, Stéphane elsősorban casting rendezőként (Casino Royale, Éjfélkor Párizsban, Szövetségesek, Natalie második élete) jegyzett. A Szexfantáziákban mások mellett a világsztár Monica Bellucci (Maléna , Spectre – A fantom visszatér, Mátrix – sorozat, Asterix és Obelix: A Kleopátra küldetés), Karin Viard (A Bélier család, Delicatessen, Született feleség), Carole Bouquet (A vágy titokzatos tárgya, Wasabi – mar, mint a mustár, Ne zavarjatok), és Denis Podalydès (A Da-Vindi kód, Rejtély) játsszák a főbb szerepeket.

Forgalmazó: Vertigo Média Kft.
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Vertigo Média Kft.; illetve a gyártó(k): Mandarin Production, France 2 Cinéma, Gaumont; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (4)


Moziműsor