Plakát
2017. február 16.

Kojot

(16) Coyote 2017 126 perc
Rendező:
  • Márk Kostyál
Főszereplők:
  • Dobra Mária
  • Mátray László
  • Mészáros András
  • Lehel Salat
  • Bocsárszky Attila

Tűzkőre érkezik Bicsérdi Misi, mert földet és rozoga házat örökölt nagyapjától, az öreg Misutól, aki a maga idejében igazi fenegyerek hírében állt. Misi frusztrált, elfojtott, menekülő 30-as, aki brókerként nem találja helyét az életében, párkapcsolatában. Csak sodródik, nem vállal fel konfliktusokat. Ez a gúnya azonban egyre jobban szorítja. Hozzákezd öregapja romos házának felújításához, melyben igaz célt lát meg önmaga és párja, Eszter számára egyaránt.Pénz híján mindössze a nagydumás, rokkantnyugdíjas Lajost, és hallgatag, börtönviselt sógorát, Attilát tudja felbérelni mesteremberként, és maga is részt vesz az építési munkákban, amihez mit sem ért kezdetben. A természetközeli idillben végre kezdi megtalálni magát, de ez nem tart sokáig. Kiderül, hogy a határban meghúzódó telkeket pitiáner összegekért kebelezi be Tűzkő nagybirtokosa, a helyi mindenható „Döbrögi”, Szojka Pál és fia, hogy egy svéd multi számára adja el a völgyet. Amikor Szojka, Misi örökségére is szemet vet, a fiú felveszi a kesztyűt és a párharc hamarosan eldurvul – ez már háború a kisember és a földesúr közt.

Súlyos harc kezdődik a földért, a családért, az életért, a jövőért, a szerelemért, a belül megszülető férfiért…

A Kojot egy szenvedélyes, karakterközpontú, „Fuck off” film, különleges, a westernekre és az akciófilmekre épülő képi hatásokkal. Alkotói az izgalmas, feszült történetmeséléssel, a látványos jelenetekkel és a különleges hangzásvilággal ragadják ki a nézőt megszokott hétköznapi univerzumából.

Forgalmazó: Hungaricom
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: Hungaricom; illetve a gyártó(k): Megafilm; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (2)


Képek (6)

Moziműsor