Plakát
2021. május 27.

Akik az életemre törnek

(16) Those Who Wish Me Dead 2021 100 perc
Rendező:
  • Taylor Sheridan
Főszereplők:
  • Jon Bernthal
  • Aidan Gillen
  • Nicholas Hoult
  • Angelina Jolie
  • Finn Little

Hannah (Angelina Jolie) emlékei tűzzel vannak tele. Tűzoltó volt, és egy hatalmas erdőtűz során bekövetkezett baleset miatt az egész csapata meghalt – csak ő élte túl a katasztrófát.

A tűzőrséget pihenőnek szánják a parancsnokai. Magára marad a montanai vadonban, és egész nap csak a fákat kell figyelnie. De a békesség nem akar megérkezni. Hannah rátalál egy menekülő kiskamaszra, aki egyedül bolyong a sűrűben. Connor szüleit meggyilkolták, és akik végeztek velük, a fiút is el akarják kapni.

Könnyű prédának látszott, de a fiú elszánt, vad és az erdőt nagyon jó ismerő szövetségesre talált, aki a saját életét sem becsüli sokra. Hannah mindenáron meg akarja menteni a fiút. Pedig üldözőik rájuk gyújtják az erdőt, és nekik a tűzön keresztül kellene menekülniük.

Angelina Jolie rég szerepelt ilyen klasszikus, izgalmas, fordulatos thrillerben: az üldözéses „modern westernben” nagyon sok próbát kell kiállnia – a vadont és felfegyverzett ellenségeit is le kell győznie, ahhoz, hogy küldetését beteljesítse.

Forgalmazó: InterCom
Az oldalon közölt képek és videók forrása és tulajdonosa a forgalmazó: InterCom; illetve a gyártó(k): Bron Studios, Film Rites, Creative Wealth Media Finance, New Line Cinema, Warner Bros. Pictures; az anyagok sajtóban való megjelenítéséhez a gyártó a forgalmazó közvetítésével adott engedélyt a Mozipremierek számára.

Előzetesek (1)


Képek (7)

Moziműsor