Édes fiam (2019)

2019 (Honey Boy) amerikai dráma

Rövid tartalom

A Shia LeBeouf önéletrajzi ihletésű forgatókönyvéből készült film a fiatal színész viharos gyermek- és korai felnőttkorát mutatja be, ahogy a filmeken és az álmokon keresztül küzd a megbocsájtásért az apjával. Otis Lord részegen autóbalesetet okozott, és csak úgy kerülheti el a börtönt, ha részt ves...
Rendező: Alma Har'el,
Főszereplők: Byron Bowers, Lucas Hedges, Noah Jupe, Shia LaBeouf,
Édes fiam (2019)

Honey Boy

Információk

Tartalom:

A Shia LeBeouf önéletrajzi ihletésű forgatókönyvéből készült film a fiatal színész viharos gyermek- és korai felnőttkorát mutatja be, ahogy a filmeken és az álmokon keresztül küzd a megbocsájtásért az apjával. Otis Lord részegen autóbalesetet okozott, és csak úgy kerülheti el a börtönt, ha részt vesz egy rehabilitációs programban. Az ellenérzéseit leküzdve alámerül az emlékeiben, hogy magyarázatot találjon önpusztító hajlamaira. 12 éves gyerekszínészként az exalkoholista apjával tengődött.

Forgalmazó:

HBO GO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Alma Har'el

Szereplők:

  • Byron Bowers
  • Lucas Hedges
  • Noah Jupe
  • Shia LaBeouf

Író:

Nézd online

feliratos

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások