Clara - Egy tündéri kaland (2019)

2019 (Клара та чарівний дракон (Clara)) ukrán animációs kaland-vígjáték

Rövid tartalom

Clara, a fiatal lány egy varázslatos világban él mágusok, törpék, sárkányok között. Erdei házikójában három bajkeverő majom lábatlankodik, majd egy nap egy bűbájos kis sárkány is felbukkan otthonában. Clara nem emlékszik semmire a múltjából, még arra sem, hogy vajon ember-e vagy tündér? Kis barátaiv...
Rendező: Oleksandr Klymenko,
Clara - Egy tündéri kaland (2019)

Клара та чарівний дракон (Clara)

Információk

Tartalom:

Clara, a fiatal lány egy varázslatos világban él mágusok, törpék, sárkányok között. Erdei házikójában három bajkeverő majom lábatlankodik, majd egy nap egy bűbájos kis sárkány is felbukkan otthonában. Clara nem emlékszik semmire a múltjából, még arra sem, hogy vajon ember-e vagy tündér? Kis barátaival hát útra kel, hogy megtalálja a választ a kérdéseire, valamint, hogy megvédje világát és legyőzze egy gonosz varázsló ármánykodását.

A Clara – egy tündéri kalandban klasszikus népmesei hagyományok keverednek humorral, valamint sárkányos elemekkel.

Forgalmazó:

TVGO

Megjelenés:

Linkek:

Stáblista

Rendező:

  • Oleksandr Klymenko

Írók:

Producerek:

  • Volodymyr Khutkyi
  • Oleksandr Klymenko
  • Yurii Levchuk
  • Svitlana Ponomarenko

Nézd online

A gomb átirányít a film forgalmazására jogosult szolgáltató honlapjára. A film megtekintéséhez szükséges lehet a szolgáltató rendszerébe regisztrálni. A regisztrációnak illetve a film megtekintésének költsége lehet, például havi előfizetési díj vagy egyszeri kölcsönzési díj formájában. A Mozipremierek nem áll üzleti kapcsolatban a szolgáltatóval és a felmerülő díjakból semmilye módon nem részesül.

Hozzászólások